Klassenfoto'sDeze klassenfoto is gemaakt in de hal van de school. Ik weet de volgende namen nog:
bovenste rij van rechts naar links: 3e Annalies van der Scheur, 6e Ferie, ... Stoutjesdijk, Sonja van Wensveen.
middelste rij: Hans van der Pavoort, Bob .., Hans van der Heuvel, Rob Linthout, Simon Arnts, John van den Avoort, Jan Pasmooy, Rob Nihot
onderste rij: 2e Marian Verwijs, 3e Jettie Andrea, 7e Gerda Ros (die ik nog regelmatig zie)
En boven alles uit komt meester van der Crooy.
De foto hieronder werd gemaild door Sjaak van der Linden:
Foto 1 is een foto van vermoedelijk het jaar 1964. Ik zat toen in de zesde klas. De foto is genomen op het schoolplein. Links achter de groep staat meester Smit(kalend) en rechts achter het hoofd van de school de heer Bruinsma.
De man in het midden was volgens mij een "hospitant" Ik zelf zit op de tweede rij, vierde van rechts met de witte blouse. Naast mij, derde van rechts zit Frits Rijnders en naast hem Karel Roos, die weer in hetzelfde portiek in de Genemuidenstraat woonde als Johnny van der Avoort.
De jongen schuin achter mij met de donkere trui is Joost den Hertog, zoon van de dominee, die later naar Loosduinen is gegaan. Op de voorste rij, tweede van links zit Fred Wolsheimer, van wie ik de foto heb gekregen. Op de voorste rij vierde van links zit Hans van Egmond en naast hem als vijfde Jan Tompot.Ook deze foto is van Sjaak afkomstig.
Foto 2 is een foto van vermoedelijk het jaar 1961. Ik zat in de derde klas bij juffrouw Zuurveen, die dan ook op de foto staat. Ik zelf sta helemaal achteraan in het midden(met stropdas). Rechts naast mij, dus links op de foto staat Hans de Bode, die in het portiek naast mij woonde.


Hieronder 3 foto's door Herman Nennie gemaild.
Op de klassefoto hieronder van de eerste klas [ 1960] staat juffrouw van de Zwan. Op de eerste rij, derde van rechts, Coby Westerduin, rechts daarvan ....Tadema en helemaal rechts mijn stille liefde Sylvia Dornseiffer. Op de derde rij , vierde van links , Effie Polman , rechts daarvan ikzelf op de vierde rij Links , mijn vriend Dick Vink , en op de achterste rij derde van rechts Jaap 't Hart


In de derde klas ben ik blijven zitten dus de klassefoto hieronder van groep 6 is heel anders. Op de klassefoto klas 6 , meester de Vries en hoofdmeester Bruinsma op de onderste rij 2e van rechts Coby Westerduin [ waarschijnlijk ook blijven zitten ] Op de tweede rij , derde van rechts , ook een stille liefde van mij, Marianne Groen. Derde rij, helemaal rechts ikzelf daarnaast Peter Matla en weer daarnaast Dick Vink Op de achterste rij rechts George Westerduin.


Op de sinterklaasfoto bijna dezelfde personen alleen Kees Tramper [ met boekje ] is nieuw.


Hallo Rob, hier dan 2 foto's die ik kon vinden, van foto nr 1 kan ik me het volgende herinneren Deze foto is gemaakt in de 5e klas bij meester Crooy in 1960-1961 Bovenste rij; Ernst Planken .?. Louwerens ?????? Jan Houtman Koos van der Bosch Rob Olofsen Zittend; Nicolet Valstar ?????? ikzelf Lineke Urgert?? Peter Schoonlingen voorste rij; Hetty Timmermans Bea Bron Anneke ?????? Er ontbreken nog een paar leerlingen op de foto, dat zijn; Linda Dornseiffer Nelly van Hemert Sjaan Houtzager. Nelly en Sjaan woonden tegenover de school. Afgelopen zomer stond er in de Haagsche Courant een artikel over de Wapserveenstraat, er stond toen ook "weet iemand waar Peter Schoonlingen is gebleven" Is dat inmiddels bekend??Foto 2 is volgens mij in de 2e klas gemaakt bij juffrouw Ruitenberg in 1957-1958 ikzelf zit in het midden van de foto keurig met mijn armen over elkaar (één van de weinige keren) p.s. je mag alles publiceren want ik vind het grandioos wat je doet!! Groet, Roel Mai


Hallo Rob, Hier 2 foto,s die ik heb.Hoe de leerkrachten heten weet ik niet meer. De kleuterschool heb ik in de Advendkerk gezeten,De 4de en de 5de klas zaten we in 2 klassen in de Oosterhesselestr.achter het PTTgebouw.Ik zat daar bij meester Vink,in de 2de klas zat ik bij mevrouw Zuurveen die tevens mijn bovenbuurvrouw was(moeilijk). Ik vind je pogingen voor een reunie erg leuk,ben benieuwd naar de reacties. Groeten en veel succes.
Cisca Maas v.d.Berg
Buizerdveld 145
2727bc ZoetermeerDe klassenfoto uit 1967 van Jannie Krabshuis.
Onderste rij, van links naar rechts:
?, Max van Dalen en Frans Friedrisch 2e rij van onder, 2e van rechts :
Bep Korte (verhuisd naar Amsterdam), ik, Marja van Keeken Bovenste rij, van links naar rechts:
Harm-Jan Prins en Kurt van der Greft, links voor Prins, Kees Dam
Meester links : Vink, meester rechts : Bruinsma.


Ga verder naar de 2e klassenfotopagina>>>>

Stuur uw foto's en herinneringen op naar het onderstaande e-mailadres: nihotdog@online.nl