Kleuterschool OlststraatIn het fotoalbum kwam ik deze foto tegen van juffrouw van der Bol. Ik ben het jongetje 2e rij van boven, 3e rechts.


Kleuterschool Adventkerk

Veel leerlingen hebben op de kleuterschool gezeten die in de Adventkerk gevestigd was. Hier een foto van afscheidnemende kleuters.Van Simon Arndt kreeg ik de volgende 2 foto's toegestuurd en hij mailt erbij:
Hier nog een bijdrage van de kleuterschool en het afscheid daar. Ik sta op de afscheidsfoto vooraan en derde van rechts Carla ??? Op de foto met de winkel sta ik tweede van rechts. In het midden Robbie Lindhout.

Liesbeth Arndt-Williams stuurde onderstaande foto van een schoolreisje met de kleuterschool Adventkerk. Ik ben de derde van rechts. Ik weet niet wie de andere kinderen zijn. Jaar 1964?Hieronder is Liesbeth op schoolreisje met de kleuterschool van de Adventkerk. (1964?) Ik sta vooraan links. Het meisje in het midden was mijn vriendin en heet Yvonne, Haar moeder staat links naast haar.Hier viert Liesbeth het Sinterklaasfeest op de kleuterschool van de Adventkerk. (1965?) Ik zit rechts vooraan, juffrouw Ten Have staat vooraan helemaal rechts.Hier viert Liesbeth het Kerstfeest op de kleuterschool van de Adventkerk.(1965?) De 3 kinderen rechts zijn Evelyn en Liesbeth Arndt en Hiek van Driel.Liesbeth op de kleuterschool van de Adventkerk in 1965?
Van links naar rechts: Yvonne, Erika,?,?, en ik.
Liesbeth mocht de 'eerste steen' van de nieuwe kleuterschool leggen in 1966. De troffel heeft zij nog steeds in bezit.Kleuterschool WijhestraatMijn broer Victor (onderste rij 3e van links) heeft in de Wijhestraat op de kleuterschool gezeten. Een naam die ik mij nog kan herinneren is juffrouw Wringer. Hieronder staan 2 foto's van mijn broer. Eerst de klassenfoto en daaronder een gezellige maaltijd ter ere van een verjaardag.Stuur uw foto's en herinneringen op naar het onderstaande e-mailadres: nihotdog@online.nl