|1 t/m 15 | 16 t/m 30 | 31 t/m 45 | 46 t/m 60 | 61 t/m 75 | 76 t/m 90 |

REACTIES 91 t/m 105


Reactie 91Hoi,

Ik ben Nicolette Valstar en ik heb bij Roel Mai in de klas gezeten (1956-1962). Ik sta dus ook op de foto van de vijfde klans bij meester Crooy. Indertijd heb ik daar de namen bij geschreven en kan dus opheldering verschaffen: van links naar rechts, achterste rij: Ernst Planken, Laurens van Briemen, Robert van Kampen, Jan Houtman, Koos van de Bosch, Rob, dhr. Crooy
middelste rij: Nicolette Valstar, Nico van Vendeloo, Roel May, Fenna Jonkers, Peter Schoonlingen
onderste rij: Hettie Timmer, Bea Bron en Anneke v.d. Graaf. Linda Dornseiffer, die ook in deze klas zat staat helaas niet op de foto.
De anderen, waaronder mijn benedenbuurmeisje Hennie Deege (bij wie wij op woensdag televisie keken), Paula Klunder en Lineke Urgert zaten in de andere vijfde klas, dit was maar een gedeelte.
Ik moet ook staan op de foto met juffrouw Ruitenberg uit de eerste of tweede klas, maar kan mezelf niet terugvinden. Fenna Jonkers, die op de Maartensdijklaan woonde, heeft mij nog eens droge kleren gegeven toen ik door het ijs gezakt was op het onbebouwde terrein aan de Oosterhesselenstraat, en ze heeft een gipsen hanger om haar nek die wij ooit zelf eens samen gemaakt hebben.
Van de eerste en tweede klas herinner ik mij niet veel, behalve dan dat we binnen de kortste keren lezen leerden en dat ik in juffrouw Ruitenberg klom, zo dol was ik op haar.
Volle bak overigens, ik tel er minstens veertig!
In de derde klas kregen we juffrouw de Bruinhorst, die ons Frans leerde met heel moeilijke verzen ("A toi la gloire…").
Van de vierde klas kan ik me niets meer herinneren, in de vijfde dus mr. Crooy en in de zesde zat ik met zes of zeven anderen in de opleidingsklas die naar de hbs zouden gaan en daarvoor in de loop van het jaar onder de leiding van de heer Bruinsma en zijn vrouw vier keer de Toetsnaald doorgewerkt hebben.
De andere zesde klas zat bij de heer van der Waal. Terwijl de meisjes handwerken hadden, kregen de jongens cijferen, zo was dat.
Na de zesde klas zijn de anderen naar het Westhovenplein gegaan en ik als enige naar het 2e VCL. Daarna heb ik nooit meer met iemand uit deze klas contact gehad en ben later naar Frankrijk verhuisd.
Ik hoop dat je wat aan het verhaal hebt. Felicitaties voor je website overigens, ik vind het vooral leuk dat ik een foto heb van juffrouw Ruitenberg en de heer Bruinsma!

Nicolette

Reactie 92Hallo Rob,
via google kwam ik na filosofische omzwervingen op jouw site.
Mijn naam is Jan Boltendal.
Op de Dr. Albert Schweitzerschool zat ik in de 4de, 5de, 6de klas.
Ik herinner mij nog de 1/4ltr. melkflesjes die bevroren waren geweest en niet te drinken waren.
Ook weet ik nog dat de dochter van het schoolhoofd Marjolein was, zij zat bij mij in de klas.
Haar vader was ook de "bovenmeester" Hr van de Waal, en niemand in de klas ging met haar om, zij was, als het ware, besmet.
Hij, hr. van der Waal, liet mij elke keer m'n eigen gang gaan omdat ik altijd te snel klaar was met de lessen.
Dus ging ik naar de byb op de 1ste etage en las boeken tijdens de les.
Ik zoek Hans Schouten die bij mij in de klas zat.
Charles Nennie zat in mijn klas, wij hadden " filosofische " gesprekken.
Kick Honijk paste daar ook in, ik heb regelmatig een verschil van mening met hem gehad. honijk@tiscali.nl
Ries Langereis zat ook in de klas, alsook Arnold van Kouwenhoven en Marjolein, de dochter van Mr. van der Waal.
Mijn naam: Jan Boltendal
Ik woonde in de Dieverstraat.
Wat ik mij het meest herinner zijn de kleine snoekjes en andere vissen in de sloten, die ik in allle rust observeerde .
Ik had toen al niet zoveel op met mensen, ik ging liever de onontgonnen gebieden van Morgenstond in.
Lieve Rob,
ik wens je heel veel Liefde, Wijsheid, Kracht en Schoonheid toe.
P.S. Wie mij wenst te mailen kan terecht bij www.zeilmakerij-zeeland.com

Reactie 93Aan Rob Nihot
Van Ineke Tuurenhout vernam ik, dat jullie een website hadden van de Albert Schweitzerschool in Den Haag. Ineke was een oud-leerling van mij en is tevens een nichtje van mij.
Mijn naam is Henk van der Wiel. Ik was van 1961 – 1970 leerkracht op de Albert Schweitzerschool. Collega’s van mij, die ik mij herinner, waren de dames Zuurveen, de Ruiter, van der Berg, Van ’t Hof en de heren Bruinsma, Vink, Rosbergen en Smit.
Dat zijn zo wat namen, die mij te binnen schieten.
Op de site zag ik foto’s met allerlei bekende gezichten. Veel namen zijn mij ontschoten.
Henk Euser is mij altijd bijgebleven. Zoals hij ook schrijft, konden we goed met elkaar overweg. Er was volgens een andere oud-leerling, een leerkracht uit Leiden, met zebravinkjes in de klas, dat was ik.
De familie Westerduin had verschillende kinderen. Veel leerkrachten hadden dus wel een Westerduintje in de klas.
De eerste jaren, ik denk van 1961 tot ongeveer 1965, heb ik in dependances gezeten. Eerst, ik dacht, aan de Hertenrade en later aan de Oosterhesselenstraat, steeds samen met juf Frieda de Ruiter. Pas daarna heb ik op het hoofdgebouw aan de Exlostraat gewerkt.
De klassen 4,5 en 6 heb ik als leerkracht gediend.
In de Oosterhesselenstraat hadden we leuke samenwerking met klassen van de Rooms-Katholieke school en de Openbare school.
In 1963 ben ik getrouwd in Leiden. Twee klassen zijn daarbij aanwezig geweest in de Pieterskerk.
In 1970 is de heer Bruinsma in september vertrokken naar Nieuw-Loosdrecht en ik ben m..i.v. 1 oktober 1970 naar Gouda vertrokken.
Daar werkte ik tot 1977. Vanaf 1977 heb ik tot mijn pensioen in Nieuwegein gewerkt.
Ik ben nu 70 jaar en woon met mijn vrouw in IJsselstein (Utrecht). Daar ben ik secretaris van de Seniorenraad. Wij hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.
Met vriendelijke groeten,
Henk van der Wiel
Praagsingel 215
3404 VT IJsselstein
Tel: 030-6043492
e-mail: hvdwiel@caiway.nl
IJsselstein 14 mei 2006

Reactie 94Hallo, aan wie mail ik eigenlijk?
Door mijn naam te googleen, kwam ik de foto's van de kleuterschool tegen. Leuk dit te zien.
helaas heb ikzelf geen foto's. Achter mij op de foto van het kerstfeest staan mijn moeder, Rietje van Driel, en oma, Claske Vlieger.
Zijn er nog meer foto's dan zou ik die graag willen kopieren.
Met vriendelijke groet
Hiek van Driel
hiekvandriel@gmail.com

Reactie 95Hoi,
Ik ben Nicolette Valstar en ik heb bij Roel Mai in de klas gezeten (1956-1962). Ik sta dus ook op de foto van de vijfde klas bij meester Crooy. Indertijd heb ik daar de namen bij geschreven en kan dus opheldering verschaffen:
van links naar rechts, achterste rij: Ernst Planken, Laurens van Briemen, Robert van Kampen, Jan Houtman, Koos van de Bosch, Rob, dhr. Crooy
middelste rij: Nicolette Valstar, Nico van Vendeloo, Roel May, Fenna Jonkers, Peter Schoonlingen
onderste rij: Hettie Timmer, Bea Bron en Anneke v.d. Graaf.
Linda Dornseiffer, die ook in deze klas zat staat helaas niet op de foto. De anderen, waaronder mijn benedenbuurmeisje Hennie Deege (bij wie wij op woensdag televisie keken), Paula Klunder en Lineke Urgert zaten in de andere vijfde klas, dit was maar een gedeelte.
Ik moet ook staan op de foto met juffrouw Ruitenberg uit de eerste of tweede klas, maar kan mezelf niet terugvinden.
Fenna Jonkers, die op de Maartensdijklaan woonde, heeft mij nog eens droge kleren gegeven toen ik door het ijs gezakt was op het onbebouwde terrein aan de Oosterhesselenstraat, en ze heeft een gipsen hanger om haar nek die wij ooit zelf eens samen gemaakt hebben.
Van de eerste en tweede klas herinner ik mij niet veel, behalve dan dat we binnen de kortste keren lezen leerden en dat ik in juffrouw Ruitenberg klom, zo dol was ik op haar.
Volle bak overigens, ik tel er minstens veertig! In de derde klas kregen we juffrouw de Bruinhorst, die ons Frans leerde met heel moeilijke verzen ("A toi la gloire…"). Van de vierde klas kan ik me niets meer herinneren, in de vijfde dus mr. Crooy en in de zesde zat ik met zes of zeven anderen in de opleidingsklas die naar de hbs zouden gaan en daarvoor in de loop van het jaar onder de leiding van de heer Bruinsma en zijn vrouw vier keer de Toetsnaald doorgewerkt hebben.
De andere zesde klas zat bij de heer van der Waal. Terwijl de meisjes handwerken hadden, kregen de jongens cijferen, zo was dat.
Na de zesde klas zijn de anderen naar het Westhovenplein gegaan en ik als enige naar het 2e VCL. Daarna heb ik nooit meer met iemand uit deze klas contact gehad en ben later naar Frankrijk verhuisd.
Ik hoop dat je wat aan het verhaal hebt. Felicitaties voor je website overigens, ik vind het vooral leuk dat ik een foto heb van juffrouw Ruitenberg en de heer Bruinsma!
Nicolette

Reactie 96Hallo Rob,
Ik ben Peter Matla. Via Google en schoolbank ben ik op jouw site terecht gekomen.
Het is heel leuk om de foto's en reacties te zien en te lezen.Ik heb op de AS van 1962? tot 1967 gezeten.
Herinneringen zijn vaag maar er komt toch nog wel het een en ander boven. Juf Zuurveen had altijd snoep in haar la ,was ook wel mopperig,de heer Vink was altijd streng, werd je eruit gestuurd moest je naar de heer Bruinsma.
Bij meester van der Wiel was het best gezellig. Marjan Groen was vriendinnetje, woonde een portiek verder dan ik en Herman Nennie woonde twee portieken verder.
Dit was de Vledderstraat.Verder een hoop bekende gezichten maar namen schieten helaas niet allemaal te binnen. Petra Bajema, Coby en haar broer George, Joke ? ,Tonnie ? .Volgens mij zat ook nog Theo Buunk bij mij in de klas die is later naar Driebergen verhuisd.
Mijn vader was koster van de Adventkerk en conciërge aan de Mulo in de Spionkopstraat waar ik na de AS naar toe ben gegaan.
In 1969 zijn wij naar Amsterdam verhuisd waar ik een jaar op de MULO heb gezeten en daarna naar de LTS ben gegaan.
In 1973 ben ik als monteur bij de RIVA Opel gaan werken en heb dit gedaan tot 1989, toen naar de ANWB gegaan en werk daar nog steeds.
Ik ben in 1976 getrouwd met Gerda Bos en we hebben 3 kinderen en nu 2 kleinkinderen in de leeftijd van 29 jr,27 jr,26 jr,2 jr en pas geboren. Wonen sinds kort in Twisk,en al sinds 1983 in het mooie West-Friesland.
Hoop mischien nog wel eens wat van oud-klasgenoten te horen.
Vriendelijke groeten,
Peter Matla
Noorderweg 187
Twisk

Reactie 97Onder reactie nummer 75 staat een klassefoto . Op die foto staat mijn zus Marianne op de tweede rij van onder gerekend op de meest linkse plaats.
Ikzelf sta ook op een andere klassefoto als Josje Dubbeldam.
Ik zat van 1957 tot 1963 op de A. Schweitzerschool, mijn zus van 1956 (?) tot 1962.
Als ik weet hoe ik moet scannen zal ik nog wat foto's sturen.

Reactie 98Beste Rob,

Spelender wijs op Uw prachtige, en uitgebreide, site terecht gekomen.
Ik ben leerling van de AS geweest van 1955-1962 en woonde in de Zweelostraat. Dit is een zeeeer late reaktie, jammer. Wij wonen een kleine veertig jaar in Uden.
Je zelf op een klassefoto zien op deze site, prachtig. Zelfs zondags bezochten we de school. De zondagschool van de Adventkerk. Mijn vader verzorgde met Teun Groen de muziek in de vorm van een koper-kwartet met orgel.
Vorig jaar werden we geconfronteerd met de sloop van de school en ons huis. Mocht er nog eens sprake zijn van een aktiviteit van de As, zijn wij graag van de partij.
Hartelijk dank voor de mooie site.
Met vriendelijke groeten Rik Ottema
Velmolenweg 143B
Uden.

Reactie 99Hoi Rob,

Leuk deze site, ik heb ook op de AS gezeten, bij o.a . Liesbeth Arndt, Koos Vrolijk, Jessica en Monica Burgemeestre, Wim van Wijk, Olaf van Kampen, Jan Bajema, enz.
Ik weet nog de musical "Het koffertje van van Dalen" Ik had niet echt een rol. Wij moesten achter de spelers staan. Ik als een punker. Het was wel leuk, kan me ook nog herinneren dat we het schoolplein gingen verven met allerlei spelletjes.
We hadden een leuk laatste jaar met meneer Schenk. Dat was een leuke meester, juffrouw Zuurveen kon ik me ook nog herinneren ,vooral met de thee rond brengen.
Ze wilde altijd wel een koekie en ze zat met haar brillenarm in haar oor te peuteren. Lekker fris he
Ja, dit is een leuke site. Ik hoop dat er nog meer bekende op reageren. Dat is wel zo leuk. Ik ben er al een paar tegen gekomen.
Ik zal zeggen ga zo door met je site , dan blijf ik er naar kijken.
Vriendelijke groeten van Tanja van den Bergh.

Reactie 100Hoi Rob,
Ik ben bij toeval op de site van de Dr. Albert Schweizerschool terechtgekomen. Wat leuk! Er komen bij mij veel herinneringen op.
Nadat ik de kleuterschool "De Woelwaters" in de Wijhestraat met redelijk gevolg heb doorlopen heeft Juffrouw Fuik mij losgelaten en mocht ik naar de de Dr. Albert Schweizerschool. Van 1959-1965.
Ik zat in het jaar:
- 1959/1960 bij juffrouw Beukelmans in de Exloostraat. De tweede helft van het eerste jaar zaten we in een lokaal van de school ernaast. Het was een RK-jongensschool waar de Fraters nog in hun zwarte gewaden door de gangen liepen.
- 1960/1961 bij juffrouw Zuurveen in de Exloostraat
- 1961/1962 bij juffrouw de Ruiter in de Exloostraat
- 1962/1963 bij juffrouw van der Berg in de Exloostraat. De tweede helft van dat jaar gingen we naar de noodschool op de Hertenrade
- 1963/1964 bij andere juffrouw van der Berg op de Hertenrade
- 1964/1965 bij meester Vink in de Exloostraat

Op de klassenfoto die bij reactie 54 staat en in 1960, sta ik pal (rechts) naast juffrouw Beukelmans op de achterste rij. Zij was mijn 'allerliefste'' juf.
Mijn medeleerlingen die ik nog kan herinneren zijn Heleen Tebbens op wie ik verliefd was en dat altijd een beetje ben gebleven. (Zij heeft dat vast niet geweten) Zij woonde net als ik in de Oosterhesselenstraat en wij zwaaiden soms naar elkaar vanuit onze slaapkamerramen. Zij woonde in het tweede flat achter de Leyweg en ik in het eerste.
In die twee flats woonden ook de klasgenootjes: Anneke??, Jorina van Raalte, Evert Heneman en Henk Euser. Anneke?? Ik weet nog dat Anneke?? en Heleen Tebbens goede vriendinnen waren gedurende die zes jaren.
Andere namen die ik nog kan herinneren zijn Jan Wildeman, Peter Stoutjesdijk, Floor?? Linda??
Natuurlijk herinner ik ook mijnheer Bruinsma. Ik heb nog steeds een beetje hekel aan hem. Eén keer sleurde juffrouw Zuurveen mij mee aan mijn oor (deed echt veel pijn) mee naar de kamer van mijnheer Bruisma. Hij sprak met consumptie. Ik vond die man maar een engerd. Ik had natuurlijk niets gedaan......
Voor de rest heb ik alleen maar fijne herinneringen. Alle juffen en mijnheer Vink: Geweldig, dank julliewel!
Ik hoop dat je dit mailtje op je website wilt plaatsen,
Groetjes aan alle bekenden en reacties zijn natuurlijk van harte welkom,
Nan Swager
Rotterdam
nswager@chello.nl

Reactie 101Hallo,
Bij toeval ontdekte ik jullie site. Ik ben Willem Krol en heb in de jaren `65 `66 op school in de Wijhestraat gezeten.
Ik heb nog een klassefoto die in de gymzaal gemaakt is, zijn er nog klasgenoten?
groet Willem krol

Reactie 102Mijn naam is Egbert Wijnen Riems, ik heb vroeger op de ulo in de Tinaarlostraat gezeten met Helga Tadema.
Weet je ook hoe ik haar kan bereiken?
Stel op prijs als dat kan.
Regards,
Egbert Wijnen Riems
Sakhalinneftegasservis,
http://www.sngs.biz

Reactie 103Hoi Rob,
Complimenten voor je site.
Ik heb ook op de Albert Schweitserschool gezeten van ca 1969 t/m 1977. Namen uit die tijd die ik nog ken zijn Mario te Sla, Johnny Jonker, Rene van Veen, Menno de Boer, Hans van Leeuwen, monique, Maureen Stroomberg, Bianca Kouenhoven, Tina (van de snoepwinkel), Christie, Ineke (zwemles) en nog veel meer.
Het was een leuke tijd en het zou natuurlijk leuk zijn elkaar ooit nog eens te zien of te emailen.
Als iemand uit mijn klas van meester Appie dit leest stuur me dan even een emailtje. Mijn emailadres is hdvadvies@hotmail.com.
Ik zal regelmatig even op deze site kijken. Veel succes ermee. Herman de Vries

Reactie 104Beste Rob,
Nu ik op zoek ben naar oud-klasgenoten, is jouw website fantastisch om door te lezen. Ik heb van 1960 tot 1966 op de AS gezeten. Klasgenoten waren o.a. Jaap 't Hart, Herman Nennie, Eric de Hooge, Sylvia de Rijke, Sylvia Dornseiffer (woonde bij mij om de hoek op de Hoogeveenlaan), Coby Pronk, Lineke Vos, Tineke v.d. Pavoordt (woonde bij de ingang van het Zuiderpark in een prachtig wit huis met een koepel - met een telescoop geloof ik), Coby Westerduin, Effie Polman, Dick Vink, Inge van Driel, Ineke v.d.Berg en Ellen Pol. En de tweeling Elsje en Hans. En er was nog een Els, die zo prachtig psalmen kon zingen. En natuurlijk was er nog Rita Heikoop. Ook zij woonde bij mij om de hoek op de Hoogeveenlaan. Zij was vijf jaren jong toen ze in de eerste klas kwam, de jongste van allemaal. Zij had rode haren (in lange vlechten) en heel veel sproeten. Zij vertelde altijd dat ze zou gaan emigreren. Toen dat heel lang duurde, geloofden we er niet meer in. Tot... ze in de derde klas plotseling van school ging om met haar familie naar Canada te verhuizen. Als iemand weet wat er van haar (en haar broer Herman) is geworden, dan hoor ik dat graag. Het laatste wat ik van haar heb vernomen is dat ze in St. Catherines, Ontario, woonde (tussen Toronto en de Niagara Falls).
Ik woonde in die tijd in de Wapserveenstraat, niet ver van de Bajema familie met de groentenwinkel in de Norgstraat. Ik heb altijd geprobeerd de kinderen te tellen, maar ik had het daar als enig kind heel moeilijk mee. Ik meen me te herinneren dat één van de broertjes asthma had en van onze school ging om op een openluchtschool verder te leren.
Als je mij zoekt op de klassefoto met Juf v.d. Zwan (de eerste klas) dan ben ik dat meisje met dat korte witte rokje dat op haar knietjes zit. Ik heb al mijn schooljaren op ballet gezeten en wilde het toneel op. Dat is niet gelukt. Nu ben ik Senior Purser bij de KLM Vliegdienst en ga over enkele maanden met vervroegd pensioen. O jé, al weer bijna 56 jaar! Waar is de tijd gebleven?
Van de onderwijzer(s)essen herinner ik me juffrouw Perrenet, die hele dunne enkeltjes had en waarvan ik altijd dacht dat ze op een dag zouden breken. Juf v.d. Berg heeft voor de klas eens een epileptische aanval gehad, waarop Meester Bruinsma iedereen sommeerde om met het gezicht naar de achterwand te gaan zitten. Niet handig natuurlijk, want zo zag je niets maar hoorde je wel al die vreemde geluiden. Het was waarschijnlijk beter geweest als hij ons gewoon naar huis had gestuurd. Weken later ben ik met mijn moeder bij haar op bezoek geweest. Toen ging het gelukkig beter met haar. Het is jammer dat ze zo vroeg is overleden. Zij was mijn lievelingsjuf.
Van meester Bruinsma is mij bijgebleven dat hij altijd "ZULLIE" EN "HULLIE" zei. Nou niet direct het beste voorbeeld van de Nederlandse taal. Ik had verder een heilig ontzag voor juf Zuurveen. Ik was zo blij dat ik niet bij haar in de klas zat. Zij was in mijn ogen een formidabele vrouw.
Ik ben niet zo'n reunie type, maar ik zou best een willen weten hoe het al die kinderen van toen is vergaan. Dus wie wil reageren.... mdittmar@xs4all.nl.
Rob, ik wens je heel veel succes met je website. Zou het niet leuk zijn om alle reacties te bundelen en er boek van te maken? Met alle klassefotos e.d.
Als je op je website een plekje hebt door dit berichtje, dan mag je het plaatsen.
Groetjes,
Mia Dittmar

Reactie 105Bonjour.
Toevallig op je site albert schweizerschool beland en kwam enkele namen tegen waaronder de mijne, maar dat terzake, zoals Nicolette Valstar en Roel Mai en de kinderen Bajema.
Ik heb veel plezier gehad met het doorlezen van alle reacties en inderdaad kwamen er toch nog wel vage herinneringen boven aan meester Bruinsma en mevrouw Zuurveen.
Overigens Nicolette ik moet ergens nog fotos hebben van een verjaarspartijtje bij jou thuis. Wat bij nog bijstaat is die hele koude Adventskerk en de bevroren flesjes melk met die capsules waar je je vingers aan open haalde en dat mijn haarvlechten nog weleens in een inktpot beland zijn (weet je nog Roel Mai).
Ik woon nu al een aantal jaren in Frankrijk , hartje Dordogne, na een lange tijd Den Haag- buitenland- Den Haag.
Oh en ja ik ben dus de grote zus van die stille liefde van jou en ik wil je van hieruit veel succes wensen met deze site.
Wat mij betreft, heel goed geluk.
Linda Dornseiffer

Reactie 106Inge Huisman-van Driel
Cobi van Beest-Pronk
Bovengenoemden hebben een email gepost op jouw website dat zij verscheidene bekenden hebben gevonden.
Een daarvan is Helga Tadema.
Hoe kan ik met hen in kontakt komen om Helga Tadema te vinden?
Bij voorbaat vriendelijk dank,
Egbert Wijnen RIemsReactie 107Hallo,
Ik ben Caroline Wiersma-Sekeris,
Ik zat op de DAS school vanaf de derde klas. De Talmaschool werd opgeheven en we kwamen met z’n allen naar de DAS.
Ik kwam in 1974 bij meester ter Veen ( die gek was op schaken) en bleef tot 1977.
De vijfde en zesde klas zat ik bij Juf de Ruijter. De aller-leukste onderwijzeres die ik ooit heb gehad.
Leuk deze site, ik stuur de link naar een aantal mensen waar ik nog contact mee heb.
Gr Caroline

Reactie 108Hallo Rob,
Na wat googelen deze site tegen gekomen , ik ; Hans Timmers ben ook leerling geweest op deze school vanaf 1960 t/m 1966.
Reageer nu alleen even kort, zal mijn geheugen weer eens opfrissen om alle verhalen boven water te krijgen.
Stuur wel vast 2 foto's op ,die mag je plaatsen , 1e portretfoto ben ik zelf in 1964 , ander foto is genomen bij het Sinterklaas feest in december 1965 in de 6e klas.
groet en tot gauw Hans

Reactie 109Hallo,
Zat even iemand te zoeken en kwam mijn oude school tegen.
Leuke site
Ik ben van 1959 dus heb eerst in de kerk op de kleuterschool gezeten en daarna op de Albert Schweitzer-school. Jammer dat er van die periode niet veel in staat.
Een reunie lijkt me leuk. Er zijn in ieder geval genoeg reacties geweest alleen van voor mijn tijd. Heb de reacties niet gelezen was iets te veel.
Ik woonde in de Zweelostraat dus een thuiswedstrijd.
Mocht er iets komen dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet
Wijbe JasReactie 110Hallo,
Ik meld me hierbij op verzoek van Connie van Maanen. Ze heeft helaas geen emailadres achtergelaten.
Ik heb van de site gehoord via Kees van Kesteren.
Noor van der Kleij

Reactie 111hai
Misschien een beetje laat.
Ik kwam op de reuniesite en zag een klassefoto.
Ik heb op deze school gezeten vanaf 1965 en ben tot de 4de klas op school geweest .
Ik woonde op de meppelweg 748.
Ik sta op deze klassefoto.
Klassefoto nr. 2 is van klas. Achterste rij: Ronald Bram v. Wijk Dick Eric van Rooyen ? Reno Albert Hegie ?.
Derde rij: juf Montsma Agnes v.d.Steenoven Annemarie Henk ´t Hart Peter ? Frans Becker ? Hans Daimler.
Tweede rij: Annemarie Pronk?GinaIngrid v.d. PoelIneke WildemanRina v.d. BergHettyHenk KunzlerJan Vos.
Voorste rij: Cherie Marijke?Ingrid Bronstein ik Georgina Posthuma.
Ik hoop dat ze nog op de site komen.
Hartelijke groeten Evelyn Arndt
het meisje naast cherie heette monique
rechts naast eric van rooijen staat harry
derde rij naast frans becker staat philip
ik sta op de 3de rij en ben annemarie wilmink
mijn email is rstr@ziggo.nl
en dat mag op de site
gr annemarie wilmink

Reactie 112Hallo Rob,
Ik kwam deze site tegen en vroeg mij af of je van mij nog fotos hebt waar ik ook op sta.
Mijn naam is Han van Driel en ik woonde op de Hengelolaan op de hoek met de Adventkerk nummer 231.
Ik zat in de klas met Freddie en Els Wagemans die woonde ook op de Hengelolaan alleen aan de andere kant van de flat.
Verder ben ik een hoop namen kwijt. Ik kan me helaas niet veel meer herinneren van toen.
De foto is van de 4e klas 1964. Wellicht heb jij nog wel meer informatie.
Met vriendelijke groet,
Han van Driel

E-mail : nihotdog@online.nl|1 t/m 15 | 16 t/m 30 | 31 t/m 45 | 46 t/m 60 | 61 t/m 75 | 76 t/m 90 |